Forlle'd

Forlle'd er en luksus/elite hudplejeserie fra Japan. Deres laboratorium har udviklet en globalt patenteret fremstillingsproces, for at anvende lavmolekylære stoffer (nanoteknologi). Teknologien er baseret på opdagelser af nobelpristager Koichi Tanaka.

Forlle'd's hudplejeprodukter er primært beregnet til professionelt brug og kan findes i førende skønhedssaloner, kurbade og klinikker rundt omkring i verden. Forlle'd er pt. repræsenteret i 21 lande og i stærk vækst- bla.: USA, Japan, Kina, Tyskland, Schweiz, England, Sverige, Østrig, Finland, Estland, Spanien, Rusland og Danmark.

Resultater:

Forlle'd er højteknologisk hudpleje med umiddelbare og synlige effekter. Globalt patenteret komplekser af hyaluronsyre er 600 - 4000 gange mindre end almindelige molekyler, som trænger dybt ind i huden og får den til at rehydrere og forynge indefra. Specielle formler giver fremragende resultater på grund af den unikke kombination af komponenter.

​Forlle'd er lavet på Japanske farmaceutiske fabrikker, der alene benytter "state-of-the-art" teknologi for at sikre de højeste niveauer for sikkerhed.

Hyalogy "Skin Care serien" er designet til at give huden dyb hydrering, som er mere effektiv og holder længere end andre fugtighedscremer.

forlled produkter